GRUPPETIMER

MANDAG

09.00 – 09.55
SPINNING
ARNOLD

18.00 – 18.30
CORE
IRINA

TIRSDAG

10.30 – 11.15
SENIORTRIM
IRINA
NYPLASS STADION

17.00 – 17.50
MAGE-RUMPE-LÅR
SISSEL

ONSDAG

19.00 – 19.55
SPINNING
ARNOLD

18.00 – 18.50
FETTFORBRENNING
IRINA

TORSDAG

18.00 – 18.50
MAGE-RUMPE-LÅR
SISSEL
FURUHOLMEN

19.00 – 19.50
TABATA
ANETTE

FREDAG

08.00 – 08.50
FRIDAY-PUMP
ALGIRDAS

LØRDAG

Spinning – sykkel i sal. Vi har 20 spinningsykler i eget rom, der instruktøren spiller musikk og trør med gruppen gjennom et gitt program. Du velger selv motstand på pedalene, noe som gjør at spinningtimene passer for alle uansett form! Spinning er spesielt bra for å øke kondisjon uten å belaste knær eller hofter. 

Lyst til å lære riktig teknikk i baseøvelser som knebøy, markløft, benkpress, pullups eller overhead press? Da er dette timen for deg!

I en X-FIT økt starter vi med en dynamisk oppvarming for å aktivere muskulaturen, forbedre kroppens mobilitet, forebygge skader osv. Deretter gjennomfører vi en styrkebolk, hvor vi bruker tid på jobbe inn riktig løfteteknikk og bygge styrke i en gitt baseøvelse. I siste del av økten utfører vi ulike styrke- og kondisjonsøvelser med høyere intensitet, enten i form av sirkeltrening, EMOM, AMRAP eller andre elementer fra CrossFit.

Hver øvelse har variasjoner, noe som gir muligheten til å begynne med de enkleste variantene, for deretter å jobbe mot de mer avanserte. Treningen kan på den måten tilpasses hver enkelts nivå og fysiske form og passer dermed for alle – uavhengig av treningserfaring!

Jo eldre man blir, desto viktigere er det med styrketrening!

Hver tirsdag kl 10.30 kjører Irina den populære timen «seniortrim» utendørs på Nyplass stadion. Dette er en time for alle over 60 år og her trenes både mobilitet/bevegelighet, balanse og styrke – gjennom ulike øvelser utført med egen kroppsvekt!

Velkommen til en sosial og hyggelig treningsøkt utendørs.

Hvorfor trene kjernemuskulaturen?

Kjernemusklene er stabiliseringsmusklene i kroppen, hovedsaklig mage og rygg. Disse musklene er nødvendige for å stabilisere og styrke kroppen, øke treningsprestasjoner og for å gjennomføre dagligdagse gjøremål, uten å få skader.

En sterk midje bidrar blandt annet til bedre balanse, stabilitet og kroppsholdning, noe som gjør kjernetrening svært nyttig både i treningssammenheng og i hverdagen.

I denne timen følger dere instruktøren gjennom et knippe forskjellige øvelser, med 2-3 ulike vansklighetsgrader på hver. Timen passer like godt for alle – så her har du muligheten til å teste og utfordre kjernestyrken, uansett hva slags nivå du er på treningsmessig.

Timen starter med en kort oppvarming, etterfulgt av intervallbaserte øvelser der man jobber i 30 sec og har pause i 10 sec. Dette er en lettere time hvor vi veksler mellom enkle styrke øvelser for hele kroppen. Vi varierer med å bruke utstyr som step-kasse, mini band og TRX. Timen avsluttes med diverse tøyning- og avspenningsøvelser.

Denne timen er en salig blanding av høy puls og styrketrening – i form av ulike kondisjon- og styrkeøvelser med kroppsvekt eller kettlebell. Treningen utføres i intervaller på 20 sek arbeid og 10 sek pause. Timen starter med oppvarming og avsluttes med avspenning av hele kroppen. Du velger selv intensitet/vekt på øvelsene og kan velge mellom ulike varianter av vanskelighetsgrad – så denne timen passer for alle!

Denne timen utfordrer hver eneste muskel i kroppen gjennom en rekke øvelser utført med kettlebell, TRX og kroppsvekt. Treningsformen som gjennomføres i denne økten er svært effektiv for å øke både styrke, utholdenhet og kardiovaskulær kapasitet! Algirdas lover deg en time med mye morro – som vil gjøre deg både sterkere, mykere og mer utholden! 

Dette er en time med høyintensiv sirkeltrening – bestående av 6 ulike øvelser. Her kjører man 4 runder med  40 sek arbeid og 20 sek pause på en øvelse. Etter en liten pause rullerer man til neste øvelse, fram til alle har vært gjennom alle 6 øvelsene.

Det er en tøff time, men du styrer selv vekt og intensitet på øvelsene – så alle kan delta uansett form! Her får musklene virkelig jobbet i samarbeid med kondisjonen , samtidig som man brenner ekstra mange kalorier!

Er du ute etter en tung og variert time med mulighet til å utfordre hele kroppen gjennom treningen – er dette timen for deg!

Timen starter med en kort oppvarming, etterfulgt av intervallbaserte øvelser med fokus på mage, rumpe og lår der man jobber i 30 sec og har pause i 10 sec. Det vil veksle mellom styrke og kondisjons øvelser med høyere tempo. Utstyr som blir brukt er kettlebell, step-kasse og miniband. Vanskelighetsgrad kan tilpasses den enkelte, så timen passer for alle.

Hver lørdag kl 10.00 kjører en av våre instruktører sin gruppetime, så her blir det fire ulike treninger hver måned.

Etter timen serverer vi kaffe og frokost.

Er du ute etter en time som utfordrer hele kroppen, øker styrken og kondisjonen og samtidig forbrenner ekstra mange kalorier både under og etter økta – da er dette timen for deg!

Timen starter med en dynamisk oppvarming for å aktivere muskulaturen, forbedre kroppens mobilitet, forebygge skader osv. Deretter gjennomfører vi en styrkedel hvor vi veksler mellom markløft, knebøy, benkpress, skulderpress og pullups fra økt til økt. Dette gir deg muligheten til å perfeksjonere teknikk samt øke styrken i disse svært effektive baseøvelsene. 

Siste halvdel av timen består av høyintensiv sirkeltrening – i form av 6 ulike styrke- og kondisjonsøvelser. Alle starter på hver sin øvelse og kjører 3-4 runder med 40 sek arbeid / 20 sek pause på denne øvelsen. Etter en liten pause rulleres det – fram til alle har vært gjennom alle 6 øvelsene.

Alle øvelsene vi kjører i løpet av timen kan utføres i ulike variasjoner, noe som gir muligheten til å begynne med de enkleste variantene, for deretter å jobbe mot de mer avanserte. Treningen kan på den måten tilpasses hver enkelts nivå og fysiske form og passer dermed for alle – uavhengig av treningserfaring!

Lukk meny