Algirdas Vainauskas

PERSONLIG TRENER

Utdannet PT ved AFPT, og har lang erfaring innen kampsport og som PT. 

Fra en av mine kunder: 

«I begynnelsen av 2017 bestemte jeg meg for å gjøre en endring i livet mitt i forhold til trening og kosthold. Jeg meldte meg inn på Shapes Vigeland og ba om 10 pt-timer. 

Måten jeg ble tatt imot på og fulgt opp iløpet av timene gjorde at jeg aldri var i tvil om å fortsette å prioritere å ha pt-timer, og nå 2,5år senere har jeg det fremdeles.

Algirdas kunnskap om trening og evne til å se meg som kunde og medmenneske har vært helt fantastisk. Treningene har vært varierte og effektive og resultatene har vært godt synlige. Jeg blir «pushet» akkurat nok til å yte mitt beste på hver trening, noe jeg aldri hadde klart alene.»Få hjelp med treningen!»

 Kontakt meg gjerne for en uforpliktende konsultasjon.

Sissel Haaland

PERSONLIG TRENER & REHABILITERINGSTRENER

Utdannet PT og Rehabiliteringstrener ved AFPT

For mange er ordet trening et negativ ladet ord som forbindes med noe man må gjøre. Trening er bevegelse, så å rette fokuset mot lystbetonet aktivitet, noe man liker å gjøre, er for meg viktig mot å hjelpe folk mot en mer aktiv livsstil.

Som personlig trener og rehabiliterings trener er jeg opptatt av at de jeg trener skal oppleve mestring og føle treningsglede. Det skal være slitsomt å trene, men ikke nødvendigvis med blodsmak i munnen. Mange går blant annet også rundt med plager i nakke, skuldre, rygg, hofte og knær. 

Da blir det viktigst å tilpasse øvelser for den enkelte utifra sine fysiske forutsetninger, da noe er bedre enn ingenting, og det er alltid noe man kan gjøre.

Det å se hele mennesket for å kunne tilrettelegge og tilpasse øvelser og treningsøkter etter dagsformen, både den fysiske og psykiske er noe jeg har fokus på. 

Alle har sine grunner til å trene. Men de fleste har et ønske om å bli en litt bedre utgave av seg selv. Noen drømmer om å løpe maraton, mens andre er mer opptatt av å holde trivselsvekta. Uansett hvilket mål du har, kan jeg hjelpe deg å nå det, og du vil garantert få progresjon raskere enn du vil alene.

 

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende konsultasjon.

HVA KAN EN PERSONLIG TRENER HJELPE TIL MED?

En PT er en kompetanseperson som skal sørge for å gi deg de nødvendige verktøyene du trenger, slik at veien mot ditt mål skal bli så optimal som mulig. Din personlige trener er din hjelpende hånd og kontaktperson. PT-en din kan gi deg svar på spørsmål vedrørende trening, kosthold og livsstil, og vil alltid være tilstede til avtalt tid. Dette virker både motiverende og forpliktende for deg. Når du bruker en PT, økes forutsetningene dine for å oppnå bedre og raskere resultater. Du får økt motivasjon, økt kroppsforståelse og etterhvert også bedre selvdisiplin til å gjennomføre trening på egen hånd.

EN PT KAN HJELPE DEG MED Å FÅ:

  • en sterkere kropp
  • mindre vondt i kroppsdeler som for eksempel rygg og skuldre
  • økt muskelmasse
  • vektoppgang/nedgang 
  • bedre kondisjon
  • opptrening etter skade 
  • mer energi og bedre søvn 
  • bedre psykisk helse 

HVORDAN FUNGERER DET Å HA EN PERSONLIG TRENER

FØRSTE TIME

Ditt første møte med en av våre Personlige Trenere, vil bestå av en samtale og en analyse av din nåværende form. Samtalen er der for å kunne kartlegge tidligere treningshistorikk, matvaner og eventuell skadehistorikk. En god kartlegging fra start gjør at din PT kan skreddersy treningen, progressjonen og målene dine på best mulig måte. 

FØR TIMEN

Kundene varmer ofte opp på forhånd, slik at en kan starte rett på treningen (dersom ikke annet er avtalt). Oppvarmingen din er ikke tilfeldig, og du vil få utarbeidet ett program spesiellt tillpasset deg og dine behov.

PRISER

Prisene på personlig trening er avhengig av ditt mål, og hvor mange timer du binder deg til. Vi kan også skreddersy pakker/priser. – Ta gjerne kontkt med oss! 

Algirdas Vainauskas

PERSONLIG TRENER

Sissel Haaland

PERSONLIG TRENER & REHABILITERINGSTRENER

Lukk meny